O activitate de succes la Şcoala Gimnazială "Grigore Antipa" derulată în "Săptămâna Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!"

O activitate de succes la Şcoala Gimnazială "Grigore Antipa" derulată în "Săptămâna Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!"
Activitățile sportive sunt foarte îndrăgite de toți copiii. Din  acest motiv am rezervat în această săptămână o zi pentru mișcare, voioșie, întreceri și jocuri sportive.  

Profesorii de educație fizică au organizat întreceri sportive pe grupe de clase, pe echipe, parcursuri  aplicative care au plăcut foarte mult elevilor participanţi. Alături de ei au fost şi mult îndrăgitele personaje din desenele animate: MICKY MOUSE, MINNIE MOUSE, URSULEŢUL WINNIE the POOH  şi TIGRILĂ. Aceştia au dansat împreună  cu copiii,  au fost în mijlocul lor şi au animat jocurile sportive, de fapt întreaga activitate sportivă.  

"Dansurile populare ne-au prezentat frumusețea costumului popular din zona Botoșanilor,  pasul de horă și sârbă. Alături de micii protagonişti, toţi cei prezenţi  au trăit momente plăcute pe ritmuri populare moldovenești. Elevii din clasele a IV-a au participat cu mult entuziasm la concursul  de tras frânghia, "Fuga în sac",  iar cei din clasele V- VIII, la un antrenant meci de fotbal. Toţi s-au bucurat de galeria colegilor, care a contribuit la creşterea numărului de goluri marcate. Câştigătorii întrecerilor au  primit diplome. SPORTUL, DANSUL, MIŞCAREA, practicarea exerciţiilor fizice trebuie să fie o obișnuință a fiecărei persoane, indiferent de vârstă", a precizat prof. Arsenie Maria, consilier educativ.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
81

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
91

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
125

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...