Nunta-n cartier... la Alfa Land. Mircea Flutur va fi cununat de Catalin Buhaianu

Nunta-n cartier... la Alfa Land. Mircea Flutur va fi cununat de Catalin Buhaianu

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

Mircea Flutur, fiul edilului-sef al municipiului, se va casatori pe data de 30 iulie, nunta urmand sa aiba loc intr-un cort amenajat in cartierul Alfa Land. Nasii de cununie ai cuplului vor fi deputatul Catalin Obuf Buhaianu si sotia acestuia, Cristina.

Pregatirile pentru fericitul eveniment sunt in toi, insa primarul Catalin Flutur nu a dorit sa dezvaluie prea multe despre nunta.

"Este un lucru normal. Orice parinte isi doreste sa isi casatoreasca copilul si toti incerca sa ii faca nunta", a spus Catalin Flutur, primarul de Botosani.

Mircea Flutur are 21 de ani si este student la Farmacie, in Iasi, iar viitoarea sa sotie a terminat Facultatea de Kinetoterapie. Cei doi tineri locuiesc in Iasi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
8

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
16

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
47

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...