Numele pe care NU trebuie să îl cauţi pe GOOGLE. Consecinţele pot fi dezastruoase

Numele pe care NU trebuie să îl cauţi pe GOOGLE. Consecinţele pot fi dezastruoase
Numele Emmei Watson, starul feminin care a interpretat-o pe Hermione în seria Harry Potter, este cel mai folosit de infractorii informatici pentru a ascunde fişiere virusate.

Potrivit Daily Mail, unul din opt utilizatori are şansa să nimerească pe un site nepotrivit atunci când caută ceva despre actriţa de 22 de ani pe internet. Anul trecut în topul acestui clasament se afla Heidi Klum.

În aceleaşi scopuri maliţioase mai sunt folosite şi numele unor celebrităţi precum Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez sau Halle Berry.

În topul celor mai folosite 20 de nume de celebrităţi cu scopul de a-I păcăli pe internauţi să descarce fişiere care să le extragă informaţii din calculator se află un singur star masculin. Este vorba despre Jimmy Kimmel, gazda unui talk show de mare audienţă de pe ABC.

Anul trecut cel mai periculos nume de bărbat pentru mediul online a fost Piers Morgan, unul dintre membrii juriului de la America`s Got Talent.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
35

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
922

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
425

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...