Nu sunt bani pentru reabilitarea străzii Vâlcelei

Nu sunt bani pentru reabilitarea străzii Vâlcelei
Municipalitatea nu are la această oră fonduri pentru reabilitarea străzii Vâlcelei, suma care a fost alocată pentru demararea investiției fiind diminuată la ultima recitifcare a bugetului local, susține viceprimarul Eugen Țurcanu.

Edilul susține că primarul Ovidiu Portariuc ar trebui să explice oamenilor care locuiesc pe această stradă de ce nu se lucrează.

“Pur și simplu au făcut harcea-parcea și au luat banii pentru a da pentru alte capitole. Atâta timp cât nu se vrea sub nicio formă să se facă pe strada Vâlcelei investiții nu știu ce putem face ca și consilieri, în afara faptului că am alocat suma pentru a demara acolo niște lucrări. Evident știam că nu va ajunge toată suma dar puteau fi făcute rigolele, preluat apă pluvială. Nu a vrut domnul primar și să le explice oamenilor din zonă de ce nu a vrut să facă nimic pe acea stradă", a precizat Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
307

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
283

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...