Nu poti sa mai ai incredere nici in tovarasul de pahar!

Nu poti sa mai ai incredere nici in tovarasul de pahar!
Nu au mai găsit în tot satul un bar deschis, astfel că la miez de noapte au pornit la oraş să prelungească cheful! Petrecerea s-a terminat la Poliţie, când şoferul autoturismului cu care s-au deplasat cei patru a constatat ca i s-a furat maşina. Oamenii legii au descoperit repede făptaşul: unul dintre tovarăşii de pahar!

În noaptea de joi spre vineri, la ora 00.45, politiştii au fost sesizaţi prin 112, de N. Ioan, din comuna Concești, judetul Botoșani, despre faptul că în aceeaşi noapte persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Super Nova, pe care il lăsase parcat pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani, judetul Botosani.

În urma cercetărilor efectuate la data de 09.12.2011, a fost identificat autorul furtului, în persoana lui A. Sorin-Valentin, de 45 ani, din comuna Concești, judetul Botoșani. Acesta, în seara zilei de 08.12.2011, l-a însoțit pe N. Ioan și alte două persoane din satul Concești, în orașul Darabani, pentru a consuma băuturi alcoolice, întrucât în localitatea de domiciliu nu mai erau baruri deschise.

Deplasarea s-a efectuat cu autoturismul deținut de către N. Ioan, pe care acesta l-a lăsat parcat pe strada 1 Decembrie, din orasul Darabani, în zona unui bar. Cei patru au consumat băuturi alcoolice în acest local până în jurul orelor 00.30, când A. Sorin a părăsit barul și fără a avea acceptul proprietarului, a luat autoturismul, care avea cheile în contact, deplasându-se în localitatea de domiciliu și apoi abandonându-l in centrul satului.

În cauză, se efectuează cercetări față de A. Sorin, sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de furt calificat în dauna avutului privat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
8

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
415

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...