“NU PARCAȚI că vine simularea de cutremur!". Tolontan il CONTRAZICE pe Arafat: "Să sperăm că nu vine azi încă unul, că e plină parcarea"

“NU PARCAȚI că vine simularea de cutremur!". Tolontan il CONTRAZICE pe Arafat: "Să sperăm că nu vine azi încă unul, că e plină parcarea"
Cătălin Tolontan a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la simularea de cutremur, care a avut loc în București și Iași, despre care şeful DSU, Raed Arafat, a spus că nimeni nu știa ce se va întâmpla, dar, de fapt, cei de la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon erau informați despre ea.

Tolontan a infirmat cele spuse de Arafat, și, prin urmare, cei de la Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon, care știau de această simulare a cutremurului, au fost informați să-și lase mașinile acasă pentru ca parcarea să fie goală. Traficul în zona în care se află spitalul este infernal, zi de zi sunt sute de mașini parcate, scrie B1.ro.

Jurnalistul a redat în mesajul de pe rețeaua de socializare câteva declarații ale unor medici de la respectivul spital.

“Nu parcati ca vine simularea de cutrmur! 

Situat in zona Parcului Morarilor si cu una din laturi chiar la Soseaua Pantelimon, un cosmar rutier, Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon e inconjurat zi de zi de sute de masini parcate. Ca mai toate spitalele din Capitala. "Ieri, cind a avut loc testul national pentru cutremurul de 7+ ni s-a spus: lasati parcarea goala ca vine simularea!", povesteste un medic de la Sf. Pantelimon.

Autoritatile au comunicat la inceputul alarmei nationale, putin dupa ora 8 dimineata, ca "fortele implicate nu au stiut nimic".

Cel putin la Sf. Pantelimon s-a stiut. Mai multi medici si- au lasat masinile acasa. De cu seara, paznicii au avut grija ca nimeni sa nu parcheze. Si asa au putut intra repede si stationa salvarile care au adus "victimele" simularii. "Sa speram ca nu vine azi inca un cutremur simulat. Ca e plina parcarea", a spus, amuzat amar, un medic.,
a scris Tolontan pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
65

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
140

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
737

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...