“Nu Mihai Ţurcanu va fi co-preşedinte al PNL”, spune Sorescu

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu, s-a numărat printre liberalii care au participat, la Bucureşti, la întâlnirea cu conducerea centrală a partidului, întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia de la nivelul filialei locale.

Sorescu spune că cei din conducerea de la nivel naţional a partidului nu l-au nominalizat pe Mihai Ţurcanu ca viitor co-preşedinte al PNL la Botoşani, după ce fratele său, Florin Ţurcanu, îşi va da demisia, aşa cum a anunţat.

Deocamdată nu se ştie cine va prelua conducerea interimară, decizia urmând fi luată la jumătatea lunii aprilie, de către şefii de la centru.

“Decizia o va lua Bucureştiul şi ni s-a spus că nu va fi Mihai Ţurcanu (preşedinte, nota red.).  Este bine că lucrurile s-au discutat, e o chestiune de partid şi trebuie să rămână la nivelul acesta, de discuţie, şi mai mult ca oricând partidul trebuie să fie unit şi aşa este şi normal", a spus Gheorghe Sorescu.

Cât priveşte o posibilă preluare a şefiei partidului, Sorescu a precizat: “Eu am fost onorat şi am o susţinere a oamenilor şi mulţumesc că este un anumit orizont de încredere, eu nu dezamăgesc şi nu mi-am propus să dezamăgesc niciodată".

 

Spune-ne opinia ta