Nu mai rezistă presiunilor: Renunță la funcția de inspector școlar!

Nu mai rezistă presiunilor: Renunță la funcția de inspector școlar!
Un inspector școlar din cadrul Inspectoratului Școlar Județean s-a văzut nevoit să plece din instituție pentru o perioadă de timp, din cauza presiunilor făcute la adresa sa de catre conducerea ISJ, susține fostul inspector școlar adjunct, Cătălina Lupașcu, care a spus că este vorba despre inspectorul de matematică Sebastian Mihalache.

Lupașcu a precizat că, printr-o decizie a Consiliului de Administrație al ISJ, acestuia i-au fost luate o parte dintre atribuții și date unui alt inspector.

"Vreau să îmi exprim public dezamăgirea pentru faptul că al nostru coleg Sebastian Mihalache a fost nevoit să plece din ISJ. A solicitat concediu fără plată pentru un an de zile și a preferat să muncească în străinătate decât să rămână inspector școlar. În ultima perioadă era suspus la tot felul de presiuni. Ba mai mult, printr-o hotărâre a Consiliului de Administrație al ISJ, spun eu abuzivă, s-a pus problema ca acestuia să îi fie luate cadrele didactice din învățământul gimnazial și să fie date spre coordonare și îndrumare doamnei inspector Vicol, care este inspector pe mentorat. Lucrul acesta l-a dezmăgit foarte mult, având în vedere că era inspector de matematică, și așa era de un an de zile cu jumătate de normă, și nu s-a dorit întregirea normei domnului inspector", a spus Cătălina Lupașcu.

Ea a mai spus că se dorea preluarea spre coordonare, monitorizare și îndrumare a profesorilor de matematică de la gimnaziu, de care se ocupa Sebastian Mihalache, tot de către Daniela Vicol.

"Dumneaei ar trebui să aibă o cu totul altă activitate. Ar fi condus ca al nostru coleg să nu poată avea rezultate bune în tot ceea ce înseamnă activitatea la nivelul ISJ", a conchis Lupașcu.

Sebastian Mihalache a depus cererea de concediu fără plată la Colegiul Economic"Octav Onicescu", unde este titular, aceasta urmând a fi aprobată de Consiliul de Administrație, iar ulterior cererea va fi trimisă la ISJ.

Sebastian Mihalache este și consilier județean din partea PDL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
71

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
100

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
160

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...