Nova Apaserv: Apă cu porția pentru consumatorii din zona Dorohoiului. PROGRAMUL de furnizare!

S.C NOVA APASERV S.A Botoșani, informează că, din cauza lipsei precipitațiilor și a vremii caniculare din ultima perioadă, consumul de apă a înregistrat o creștere semnificativă.

Având în vedere, capacitatea limitată a conductelor de transport  a apei pe sistemul de alimentare Bucecea-Leorda-Dorohoi, pentru a asigura menținerea unor valori minime necesare  în rezervoarele de la Dealu Mare, cât și pentru a evita apariția unor avarii majore pe conductele de transport, operatorul regional este nevoit să prelungească restricțiile în furnizarea apei, până la data de 31 august 2024.

Astfel, abonații ce locuiesc în zona medie și  înaltă a municipiului Dorohoi vor avea apă potabilă la robinete doar pe timpul zilei, în intervalul orar 07:00-19:00, iar utilizatorii din  zona  de case și din localitățile limitrofe (Broscăuți, Șendriceni), în intervalul orar 12:00-17:00.

De asemenea, către abonații din localitățile Leorda, Brăești, Poiana, Dolina, Văculești și Saucenița se va furniza apă potabilă doar pe timpul zilei, în intervalul orar 12:00-17:00.

S.C NOVA APASERV S.A Botoșani face apel la toți utilizatorii din zonele afectate să folosească apa numai pentru consum menajer și nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece din motive tehnice societatea nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării rețelei de apă.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel către toți utilizatorii pe care îi deservim, la înțelegere și colaborare!”, transmit reprezentanții instituției.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a III-a Festivalului Național de Folclor „Ioan Cobâlă”, anulată și înlocuită cu un spectacol al unor artiști îndrăgiți! (foto)

astăzi, 19:15

Nu ne e ușor să acceptăm situația și faptul că munca de mai bine de două luni a întregului colectiv se dovedește a fi în van. Este principalul eveniment organizat de noi pentru ...

Anunț de la AJPIS Botoșani: Persoanele cu nevoi speciale vor lua banii începând de mâine!

astăzi, 18:40

Suma totală platită este  de 10.764.955  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Concert de deschidere a Stagiunii 2024-2025 a Filarmonicii botoșănene, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni!

astăzi, 18:00

În programul concertului figurează: - Rapsodia Română nr. 2 în Re major Op. 11 de George Enescu - Concertul pentru clarinet și orchestră nr. 1 de Karl Maria von Weber - ...