Nouă comunități din judeţ, selectate pentru etapa de instruire în cadrul unui program de cooperare elvețiano-român

Nouă comunități din judeţ, selectate pentru etapa de instruire în cadrul unui program de cooperare elvețiano-român
Nouă unități administrativ-teritoriale de pe raza județului Botoșani sunt beneficiare în cadrul unui program de cooperare elvețiano-român.

Este vorba despre Programul Elvețiano-Român "Fondul Tematic Sănătate" - Componenta "Servicii medico-sociale comunitare integrate", program finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și co-finanțat de către Ministerul Sănătății.

La această dată, a fost finalizată prima etapă și anume preselecția comunităților care și-au exprimat intenția de a participa la acest proiect.

În urma procesului de preselecție, un număr de nouă comunități, din județul Botoșani, a fost selectat să participe la etapa următoare și anume etapa de instruire, având scopul de a dezvolta capacitățile necesare elaborării și implementării unui proiect de către autoritățile locale selectate.

Cele nouă comunități selectate pentru etapa de instruire sunt următoarele: Prăjeni, Coșula, Sulița, Dângeni, Văculești, Vlăsinești, Todireni, Havârna și Mihăileni.

 
Biroul de presă al Președintelui Consiliului Județean
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
57

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
83

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
28

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...