Noua comisie de disciplina, lasata cu ochii in soare de Eugen Turcanu: "Nu am primit nimic oficial, eu sunt la Iasi pentru niste analize!"

Noua comisie de disciplina, lasata cu ochii in soare de Eugen Turcanu: "Nu am primit nimic oficial, eu sunt la Iasi pentru niste analize!"
Directorul Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement Botosani, Eugen Turcanu, trebuia sa se prezinte luni dimineata din nou in fata Comisiei de Disciplina constituita la nivelul Primariei Botosani, de aceasta data fiind anchetat pentru prejudicierea imaginii institutiei (n.red., Primariei) si a sefilor ierarhici, pentru declaratiile facute in spatiul public.

Anuntul privind constituirea unei noi comisii de disciplina a fost facut vineri, de viceprimarul Cosmin Andrei.

Eugen Turcanu nu s-a prezentat luni pentru a da socoteala din nou, si asta intrucat, spune directorul DSPSA, nu a primit nicio instiintare oficiala cu privire la aceasta noua ancheta.

"Eu nu am primit nimic oficial nici prin posta, nici la serviciu, despre aceasta ancheta a unei noi comisii de disciplina. Am sunat si in aceasta dimineata la DSPSA sa intreb daca a ajuns ceva si nu s-a primit nimic. Eu sunt plecat la Iasi pentru niste analize", a declarat Eugen Turcanu.

O noua comisie, dupa o sanctiune proaspata!

Președintele noii comisii de disciplină este un funcționar de la Oficiul juridic din Primărie.

"Este o comisie care cercetează maniera în care domnul director (Eugen Turcanu, n.red.) a adus prejudicii de imagine insituției Primăriei și șefilor ierarhici, prin declarațiile făcute. Prima comisie a avut ca obiect cercetarea publicării în presă a unor documente care au vizat o licitație și scoaterea acestor documente din cadrul instituției fără acordul șefilor ierarhici", declara vineri viceprimarul Cosmin Andrei.

În urmă cercetării făcută de prima comisie de disciplină, Eugen Țurcanu a primit o sancțiune constând în diminuarea cu 5% a salariului pe o perioadă de două luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
328

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
466

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
592

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...