Nou în Botoșani: Angel Psychological Center - un centru modern ce oferă servicii psihologice pentru copii

Nou în Botoșani: Angel Psychological Center - un centru modern ce oferă servicii psihologice pentru copii

Angel Psychological Center Botoșani este un centru privat de evaluare psihologică, terapie și consiliere pentru copiii cu cerințe educative speciale (deficienţe mintale, hiperactivitate cu deficit de atenţie-ADHD, dificultăţi de învăţare, sindromul Down, tulburări din spectrul autist, sindromul Asperger, întârzieri în dezvoltarea limbajului etc. ). Scopul organizației este de a desfășura activități de înaltă relevanță în domeniul psihologiei copilului cu C.E.S. (cerințe educative speciale) și de a aplica în practică, în terapia copiilor, protocoale de intervenție psihologică bazate pe dovezi științifice.

Servicii oferite :

-Evaluarea și psihodiagnoza tipului și severității disfuncției persoanelor cu deficiențe/handicap;

-Consilierea persoanelor cu deficiențe/handicap și a familiilor acestora;

-Asistența, consilierea și intervenția psihopedagogică specifice pentru persoanele cu deficiențe/handicap;

-Intervenția logopedică (preventivă și curativă);

-Evaluarea copiilor, elevilor și tinerilor cu CES;

- Intervenții psihopedagogice specifice pentru persoanele cu deficiențe/handicap.

Centrul a fost înființat de psihologul  Adina Cical, o  antreprenoare din Botoșani, cu ajutorul unui plan de afaceri cofinanțat în cadrul proiectului “START la Antreprenoriat în Nord-Est (S.A.N-E)”, ID: POCU/82/3/7/105269, din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Aceasta are o experiență de peste 20 de ani în munca cu copii cu cerințe educative speciale.

Utilizând terapeuţi cu experiență, dedicaţi meseriei și tehnologie de ultimă generaţie, centrul furnizează o gamă largă de terapii. Recuperarea copilului si dezvoltarea limbajului se realizeaza mult mai repede atunci când se integrează tehnici de logopedie cu tehnici de stimulare cognitivă, comportamentală și inteligență emoțională. Centrul dispune de un mediu de lucru plăcut, modern utilat, materiale educative adecvate recuperării copiilor– dotat cu sprijinul finanțării europene. Sunt incluse teme și sarcini de lucru pentru părinți de aplicat cu copilul în vederea optimizării progresului în recuperare. Echipa bine instruită are intervizare săptamânală  pentru performanța accelerată și pentru a avea cele mai bune rezultate cu copiii.



 

Date de contact: Botoșani , Strada Octav Onicescu nr. 26.

Telefon: 0759 777 677

E-mail: angel.centerbt@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Angel-Psychological-Center-349872689032467/

(P).

 

Spune-ne opinia ta