NOSTRADAMUS: Al Treilea Razboi Mondial incepe in noiembrie 2010

NOSTRADAMUS: Al Treilea Razboi Mondial incepe in noiembrie 2010
Potrivit prezicerilor lui Nostradamus, sfarsitul anului 2010 va aduce dezastru printre oameni, declansand cel de al Treilea Razboi Mondial.

Din misterioasele catrene se intelege ca Rusia va fi implicata, asa cum era de asteptat, mai ales atunci cand vine vorba de astfel de situatii, iar in Marea Neagra va avea loc o catastrofa de origine chimica.

Astrologii si profetii au anuntat ca anul 2010 va fi unul dificil, culminand cu un conflict intre doua puteri mari. Cei care interpreteaza predictiile lui Nostradamus avertizeaza ca un lider "nemilos si insetat de sange" va conduce cu "sabie si foc".

In plus, pe langa aceasta interpretare, in pasajele respective mai apare si asa-numita "Arca de furie a Satanei", despre care se crede ca ar fi reprezentata de o posibila lansare a unei rachete balistice.

Specialistii in descifrarea scrierilor lui Nostradamus spun ca acesta ar fi prezis o serie de evenimente nefaste pentru anul 2010, printre care: inceperea celui de-al Treilea Razboi Mondial in luna noiembrie, avand la baza arme bacteriologice si chimice, iscarea unor conflicte majore intre Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, neintelegeri grave intre Marea Britanie si Franta, posibilitatea unui conflict militar armat in peninsula Crimeea, un teribil picaj economic suferit de Europa si o catastrofa ce se va petrece in Marea Neagra, implicand substante chimice - hidrogen sulfurat.

Alte previziuni facute de astrologi sunt legate de accentuarea crizei economice si a incalzirii globale, falimentul unor mari corporatii mondiale, un posibil conflict in Asia Centrala, devastarea Rusiei din cauza unor cutremure mari, scaderea activitatii solare, apele care vor inunda sud-estul Asiei, scaderea natalitatii in Europa sau formarea unei noi uniuni ce va include Statele Unite ale Americii, tarile europene si cele din bazinul Pacificului.

Cu siguranta, cea mai importanta previziune configureaza un scenariu greu de imaginat, cu multe cataclisme ce vor avea loc pe teritoriul Americii si cu posibilitatea declansarii unui nou Razboi Mondial.

Se spune ca la data de 11 noiembrie 2010 va incepe un razboi purtat intre doua tari puternice in care numai cei care vor putea sa se ascunda in Orient sau Caucaz vor supravietui macelului. In acelasi paragraf se precizeaza ca aproximativ 50 de milioane de rusi vor muri. Desi specialistii nu au dat alte lamuriri, se poate intelege foarte clar ca una dintre cele doua tari amintite mai sus este Rusia.

Acest conflict pare a fi doar unul de "incalzire", caci nu va dura mult. Dupa incheiere lui nicidecum nu se va instala pacea. Patru regi vor incepe o batalie ce va da startul cu adevarat celui de al Treilea Razboi Mondial, atunci cand o "pasare mare" va zbura deasupra Americii, iar Satana va arunca o bomba peste poporul american.

La sfarsitul secolului trecut, un grup de specialisti au formulat si cateva predictii mai putin infricosatoare, dar care pot schimba semnificativ cursul omenirii si sunt valabile tot pentru anul 2010:

- Rusia si Belarus vor inregistra o crestere economica consistenta;
- robotii androizi vor aparea si vor fi introdusi in viata de zi cu zi;
- se vor descoperi dovezi stiintifice referitoare la existenta sufletului;
- acceleratorul de particule va da o eroare si va forma o gaura neagra artificiala;
- se vor efectua cercetari privind dezvoltarea naturii umane virtuale;
- se va interzice procesul de clonare;
- introducerea robotilor in gospodarii;
- misterul OZN-urilor va fi elucidat, iar planeta noastra va fi vizitata de catre indivizi din alte sisteme planetare.


SURSA: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
36

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
35

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
29

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...