Nori si ploi toata saptamana

Nori si ploi toata saptamana
Vreme inchisa in aceasta saptamana. Astazi, cerul va fi mai mult innorat. Sansele de precipitatii vor fi ridicate, de peste 60 la suta, iar umiditatea aerului va fi de 63 la suta.

Pentru marti, meteorologii au anuntat o vreme mult mai frumoasa, cu temperaturi care pot atinge chiar si 20 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, iar umiditatea aerului va fi de 55 la suta.

Pentru miercuri, se anunta o maxima in termometre de 16 grade Celsius, minima atingand 7 grade Celsius. In schimb, cerul va fi innorat, dupa-amiaza inregistrandu-se pe alocuri ploaie. Sansele de precipitatii vor fi de 60 la suta, iar umiditatea aerului va atinge o valoare de 47 la suta.

Prima zi a lunii aprilie aduce precipitatii, cu temperaturi care ating abia 10 grade Celsius. In aceasta zi, umiditatea aerului va fi destul de ridicata, atingand o valoare de 69 la suta, in timp ce vantul va sufla cu o viteza de 16 kilometri pe ora.

Vineri, 2 aprilie, vremea va fi la fel de urata, cu ploaie si cu un vant care va sufla cu putere.

Sambata, vremea va fi ceva mai frumoasa. Cerul va fi innorat, maximele din termometre atingand o valoare de 12 grade Celsius, in timp ce minima va atinge 4 grade Celsius.

Ultima zi a saptamanii va aduce o maxima de 14 grade Celsius si o minima de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat.

Prima zi a saptamanii viitoare va fi una in care cerul va fi la fel de innorat, iar temperaturile vor fi la fel de constante ca si in zilele precedente, maxima atingand 13 grade Celsius, iar minima doar 6 grade Celsius.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...