Nora lui Vladimir Tepoi, condamnata la inchisoare!

Nora lui Vladimir Tepoi, condamnata la inchisoare!

 MAGDA TEPOI  

Magistratii de la Judecatoria Iasi au condamnat-o pe Magda Tepoi, luni dimineata, la cinci ani si sase luni de inchisoare, pentru coruptie.

Actualul emisar al oamenilor de afaceri romani la Bruxelles a fost obligat sa plateasca peste 132.000 euro Ministerului Lucrarilor Publice. Magistratii au calculat prejudiciul pe baza dosarului intocmit de DNA pentru deturnarea unui proiect cu fonduri europene.

Decizia nu este definitiva, iar Magda Tepoi mai are doua cai de atac. Sunata de reporterii Adevarul de seara, ieseanca nu parea sa stie de pronuntarea de la Judecatoria Iasi.

Nu stiu sa se fi dat nicio pronuntare. Trebuie sa dau un telefon sa veridic informatia, a spus Magda Tepoi, care este nora presedintelui Tribunalului Botosani, Vladimir Tepoi.
Sursa: Adevarul
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
366

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
334

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
321

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....