Nominalizare surpriza a Romaniei la Curtea Europeana de Conturi

Nominalizare surpriza a Romaniei la Curtea Europeana de Conturi
George Pufan, de formatie inginer constructor si licentiat in contabilitate la varsta de 53 de ani (la o universitate privata din Galati), este propunerea surpriza facuta de Guvernul Ponta pentru locul pe care Romania il detine in Curtea Europeana de Conturi.

 Romania a inregistrat deja un esec rasunator in incercarea de a-l desemna pentru acest post pe Leonard Orban, fostul comisar european, de aceea a doua nominalizare a suscitat un interes deosebit in mass-media.

 George Pufan a terminat in 1984 Institutul de Constructii Bucuresti, dupa care a lucrat timp de 10 ani ca inginer la Centrala Industriei Sticlei, apoi ca sef de santier la Trustul Carpati si sef de serviciu cazarmare (administrator de camin) la Liceul de Politie Ploiesti, relateaza ziare.com.

Conform Centrului de Investigatii Media, George Pufan a obtinut o licenta in specialitatea "contabilitate" de la Universitatea Danubius din Galati abia la 53 de ani (in 2011).

 Din 2002, George Pufan ocupa functia de secretar general la Curtea de Conturi a Romaniei, pozitia sa fiind una de functionar public eminamente administrativa, fara nicio legatura cu competenta sau atributiile Curtii, au declarat surse din institutie.

Centrul de Investigatii Media a mai dezvaluit ca, potrivit diplomei de licenta a lui Gheorghe Pufan, acesta si-a facut studiile la zi, in Galati, desi in perioada aceea era si angajat al Curtii de Conturi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
33

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
44

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
82

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...