Noile locuinte ANL, din cartierul Cismea, ar putea fi date in folosinta la jumatatea acestui an

Noile locuinte ANL, din cartierul Cismea, ar putea fi date in folosinta la jumatatea acestui an
Primarul Catalin Flutur a spus ca deocamdata se lucreaza la actualizarea listelor cu cei care au depus solicitari pentru a obtine o locuinta ANL. Actualizarea acesteia este necesara in conditiile in care municipalitatea urmeaza sa repartizeze, in acest an, un numar de 96 de locuinte in cartierul Cismea. Concurenta va fi una extrem de mare si asta deoarece sunt sute de dosare depuse pana acum.

"Cei de la compartimentul de specialitate au inceput sa lucreze la dosare, dar noi pana in iunie- iulie nu finalizam locuintele. Reactualizarea listei trebuie sa fie gata macar cu o luna inainte de a pune in functiune locuintele, ca sa putem sa o afisam si sa treaca si acea perioada de 14 zile de contestatii", a spus primarul Catalin Flutur.

Municipalitatea intentioneaza sa mai construiasca locuinte ANL si pe terenurile Armatei, la iesirea din Botosani catre Iasi.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...