Noi restricții anunțate de Nova Apaserv Botoșani începând de vineri, 14 iunie!

Nova Apaserv își cere scuze pentru disconfortul creat prin aceaste intervenții accidentale produse ca urmare a vechimii și uzurii conductelor.

Noi restricții anunțate de Nova Apaserv Botoșani începând de vineri, 14 iunie!

Nova Apaserv Botoșani informează utilizatorii că echipele de intervenție au remediat vineri două avarii majore produse pe conducta de transport DN 400 Leorda-Dealu Mare, în localitățile Dolina (Leorda) și Vâlcele (Brăiești). Avariile au apărut urmare a uzurii avansate a conductelor în zonele menționate.

Ca urmare, pentru restabilirea regimului normal de funcționare, respectiv reumplerea conductei de transport și revenirea la debitul normal de apă și asigurarea nivelelor optime în rezervoarele de înmagazinare apa Dealul Mare, Nova Apaserv este nevoită să restricționeze furnizarea apei potabile în municipiul Dorohoi și localitățile Broscăuți, Șendriceni începând de vineri, 14 iunie 2024, ora 19:00.

În zilele de sâmbătă, 15 iunie 2024, și duminică, 16 iunie 2024, programul de furnizare în municipiul Dorohoi va fi în intervalul orar 09:00 -19:00, iar în localitățile Broscăuți, Șendriceni în intervalul orar 13:00 -19:00.

Programul poate suferi unele modificări în funcție de evoluția parametrilor hidraulici (nivele în rezervoare, debite, presiune) ai sistemului de alimentare cu apă potabilă Leorda - Dorohoi.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin aceaste intervenții accidentale produse ca urmare a vechimii și uzurii conductelor!”, au transmis reprezentanții Nova Apaserv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
5

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...

Experiența unui tânăr agronom din Botoșani în Noua Zeelandă: ”Am învățat cum să lucrez cu sisteme de irigații, utilaje și softuri noi!”

astăzi, 10:50
35

Ștefan Emanuel Covaliu, un tânăr 24 de ani din Dorohoi, masterand al Facultății de Agricultură USV Iași, a ajuns în Noua Zeelandă la o multinațională care se clasează în to...

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
142

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...