Noi membri in Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Botosani. Vezi medicii alesi!

Noi membri in Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Botosani. Vezi medicii alesi!
Medicii din judet au ales noua componenta a Comisiei de Disciplina din cadrul Colegiului Medicilor Botosani. Pentru cele sapte functii, dintre care una va fi ocupata de un reprezentant desemnat de Directia de Sanatate Publica, s-au inscris 13 candidati.

Votantii au hotarat ca din Comisia de Disciplina sa faca parte medicii de familie Felicia Niculita si Dorina Mandanac, medicul ortoped Radu Malancea, managerul Spitalului din Dorohoi, Vasile Andries, medicul de urgente Gheorghe Apetroaie si medicul pediatru Aurel Tinca.

Au candidat pentru un post in Comisia de Disciplina si Maria Olaru, managerul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie si Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean, dar nu au intrunit numarul necesar de voturi pentru a ocupa una din functii.

“In perioada urmatoare, dupa ce si Directia de Sanatate Publica va numi un reprezentant, care nu e necesar sa fie angajat in cadrul institutiei, poate fi si un medic primar din judet, membrii Comisiei de Disciplina se vor intruni in sedinta si vor alege presedintele Comsiei", a declarat medicul Doru Culiceanu, presedintele Comitetului Electoral.

Comisia de Disciplina este cea care ia deciziile in cazul medicilor reclamati.

Alegerile in cadrul Colegiului Medicilor Botosani continua.

Pana pe data de 20 octombrie se pot inscrie cei care doresc sa candideze pentru un post in cadrul Consiliului Judetean al Colegiului Medicilor, urmand ca alegerile sa aiba loc in perioada 2-4 noiembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
218

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
42

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
253

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...