Noi licitații pentru continuarea lucrărilor la Cornișa. “Este impardonabil!”

Noi licitații pentru continuarea lucrărilor la Cornișa. “Este impardonabil!”
Primarul Cătălin Flutur consideră ca fiind impardonabil ceea ce s-a întâmplat până acum pe șantierul de la parcul de agrement Cornișa, și anume faptul că realizarea utilităților, respectiv canalizarea și alimentarea cu energie electrică, au fost lăsate pe ultima sută de metri.

Edilul a precizat că a fost semnat contractul pentru proiectarea canalizării, iar după ce proiectantul va da soluția tehnică lucrările vor fi scoase la licitație. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică se așteaptă să vină firma care a câștigat licitația organizată de E.on pentru a executa aceste lucrări.

“Se lucrează la zona de heleșteu și rafting, așteptăm expertiza la zona de plajă la bazinul exterior, iar cei care au câștigat licitația pentru patinoar lucrează. Eu îmi doresc din suflet ca în trei luni să ne încadrăm cu lucrările. Indiferent cum arată obiectele și obiectivele de acolo, este nepermis un lucru, nu avea nicio legătură partea de canalizare cu teatrul de vară, cu terenurile de fotbal, cu patinoarul, pentru că fiecare obiectiv are o scurgere în coloanele principale. Problema noastră era să rezolvăm finalul, tot ce se colectează, unde duci. Este impardonabil. Alimentarea cu energie electrică, canalizarea, pluvialul, sunt niște utilități care puteau să fie gata și să mai stăm un an sau doi să facem restul. Este ca și cum facem o casă și nu o să ne mutăm niciodată în casa respectivă dacă nu e curent electric și nu pot merge la toaletă", a declarat primarul Cătălin Flutur.

Potrivit vechii administrații, lucrările la Parcul de agrement Cornișa ar fi trebuit să fie gata la finele lunii iulie, iar obiectivul să fie deschis în iulie.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
256

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
410

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
552

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...