Noi detalii în cazul crimei de la Tudora! Ce a făcut în ultimele clipe din viaţă tânărul omorât

Ancheta procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani în cazul crimei din satul Tudora scoate la iveală noi detalii cutremurătoare.

Constantin Macovei, tânărul de 26 de ani care a murit sâmbătă după-amiază după ce a fost înjunghiat, cu câteva zeci de minute înainte ca destinul să îi fie curmat i-a făcut cinste cu o bere chiar celui care avea să îi ia viaţa, Mihai Ferariu, de 41 de ani.

Tânărul i-a dat consăteanului său o bere ca pomană în memoria fratelui pe care l-a îngropat de curând.

Nimic nu prevestea în acele momente tragedia ce avea să urmeze. Între cei doi bărbaţi la un moment dat s-a iscat o discuţie în contradictoriu, iar bărbatul de 40 de ani a părăsit barul, toţi cei aflaţi la acea oră în local crezând că nu se mai mai întoarce.

Planurile acestuia au fost însă altele. Enervat la culme de discuţia pe care a avut-o cu tânărul a mers acasă de unde a luat două cuţite şi a revenit la bar unde l-a înjunghiat mortal pe Constantin Macovei.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani mobilul crimei nu a fost un conflict în adevăratul sens al cuvântului, ci o discuţie în contradictoriu.

Constantin îşi va dormi somnul de veci alături de fratele său, în timp ce Mihai Ferariu se află deja în arest preventiv, fiind acuzat de omor calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Când soții dorm în camere separate! (Foto, Video)

astăzi, 07:15

-Eu și soțul meu dormim în camere diferite… -Păi… și cum faceți cu obligațiile conjugale? -Simplu, atunci când are el chef, fluieră și… se rezolvă! -Și at...

Calendar ortodox, 11 octombrie: Sf. Ap. Filip, unul dintre cei 7 diaconi; Sf. Ier. Teofan Mărturisitorul, Episcopul Niceei

astăzi, 07:00

Sfântul Apostol Filip diaconul s-a născut în Cezareea Palestinei şi a trăit pe vremea Apostolilor Domnului. Era căsătorit şi avea patru fiice prorociţe. A fost ales şi sfinţit dia...

Centrul Județean de Excelență Botoșani organizează testare pentru admiterea în anul școlar 2024-2025!

Thursday, 10 October 2024

Testarea elevilor va avea loc sâmbătă aceasta, pe data de 12 octombrie 2024, la ora 9:00. Elevii vor trebui să fie prezenți în sala de examen între orele 8:30 - 8:45. Centr...