Noi detalii în cazul crimei de la Albești, unde Maria a fost ucisă chiar de unchiul ei. „O chema la el, îi dădea bani, bomboane.”

Sfârșit îngrozitor pentru o fetiță de 8 ani din județul Botoșani. A fost violată și ucisă, iar principalul suspect este un unchi. Dispariția copilei a fost anunțată vineri seară, însă după doar câteva ore a fost descoperit cadavrul.

Noi detalii în cazul crimei de la Albești, unde Maria a fost ucisă chiar de unchiul ei. „O chema la el, îi dădea bani, bomboane.”

   Foto: Captură Observatornews.ro

Sâmbătă, individul a fost prins aproape de locul crimei. A recunoscut totul și a dat vina pe băutură pentru ce a făcut.

Maria a plecat de acasă vineri seară, în jurul orei 20. Mergea chiar la cel care i-a luat zilele, fiind trimisă de mama ei să împrumute ceva. După câteva ore, femeia i-a anunțat dispariția.

Peste 100 de forțe au fost mobilizate pentru căutări. Au folosit inclusiv câini de urmă și drone cu camere cu termoviziune.

Trupul fetiței a fost găsit în liziera de salcâmi, la 300 de metri distanță de casa în care locuia. Copila avea urme de violență pe corp, astfel că anchetatorii au avut de la început bănuiala că a fost ucisă, scrie publicația Știrileprotv.

Fratele iubitului mamei a fost din primul moment suspectul principal. Bărbatul nu ar avea antecedente penale, însă localnicii susțin că a mai făcut probleme.

 „Suntem și noi șocați. Copila se duce acolo la el pentru că o chema, îi dădea bani, bomboane. Dar nu se aștepta nimeni să ia viața”, a spus o rudă a fetiței.

Pentru prinderea individului au fost organziate filtre în tot județul. A fost găsit în jurul prânzului.

Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația din apropierea acesteia. A fost prins și imobilizat, au fost executate și două focuri de armă în plan vertical”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Bărbatul a recunoscut ce a făcut. Surse apropiate de anchetă spun că raportul preliminar al necropsiei ar arăta că fetița a fost agresată sexual într-un mod brutal.

Tatăl natural al Mariei, care mai are un copil cu mama acesteia, este în drum spre casă.

 „Nu s-a putut plânge, nu mă lăsa să le văd. M-a sunat un fost coleg, a zis că e dată dispărută”, a spus tatăl biologic al fetiței.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat, viol și lipsire de libertate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România- Ucraina 3-0! Victorie uriașă în Germania, la EURO 2024

astăzi, 18:14
19

Stanciu a deschis scorul în minutul 29, deși până atunci adversarii au fost cei mai periculoși. În a doua repriză am început excelent, iar Răzvan Marin și Darius Drăguș...

Concursul Național de Poezie și Interpretare Critică a Operei Eminesciene ,,Porni Luceafărul..." și-a desemnat câștigătorii! (foto)

astăzi, 17:23
43

Vineri, 14 iunie 2024, la ora 15, pe Pietonalul Unirii din Botoșani (la Cinema Unirea), s-au premiat laureații acestei ediții (zece din cei douăzeci înscriși în concurs), s-a lansat n...

(P) Samsung Galaxy A53 vs. A55: diferențe, comparație, care este mai bun?

astăzi, 16:33
43

Aruncați o privire la principalele diferențe dintre Samsung A55 și Samsung A53 pentru a vedea care dintre ele este opțiunea mai bună.Deși nu a adus atât de multe caracteristici noi pe ...