Noi destinații de pe cele trei aeroporturi din regiunea Moldovei. Curse noi de la Iași, Bacău și Suceava

Noi destinații de pe cele trei aeroporturi din regiunea Moldovei. Curse noi de la Iași, Bacău și Suceava

Compania Wizz Air a anunțat introducerea a șase noi curse, începând cu vara acestui an, și alocarea unei noi aeronave în baza de la Iași.

Noile destinații sunt: Barcelona – Spania, Bari – Italia, Verona – Italia, Torino – Italia, Berlin Schonefeld – Germania și London Southend – Marea Britanie. Mai mult, au fost crescute și frecvențele de zbor pentru anumite destinații turistice operate de companie.

Și Blue Air a anunţat că lansează o nouă rută de zbor de pe aeroportul din Iaşi. Din 16 iunie, va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul International George Enescu. Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călători cu Blue Air către 15 destinaţii diferite, ce pot fi rezervate chiar de acum pe site-ul companiei.

În paralel, pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” de la Suceava poartă discuții cu 16 companii de zbor pentru diverse rute de zbor de pe aeroportul de la Salcea către metropole din UE, noile destinații pe care le-a pus deja în discuție vizează Parisul, Bruxelles-ul, Madridul sau Tel Aviv, pe plan extern, și Cluj și Timișoara, pe plan intern.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
772

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...