Noi alegeri la Colegiului Medicilor Botoșani! Ce medici vor să facă parte din conducere!

Noi alegeri la Colegiului Medicilor Botoșani! Ce medici vor să facă parte din conducere!
Colegiul Medicilor Botoșani organizează noi alegeri pentru organele de conducere, după ce alegerile din luna decembrie, anul trecut, au fost invalidate de Comisia Electorală Centrală, din cauza unor modificări legislative care au survenit chiar în perioada în care se desfășura scrutinul.

După alegerile de la sfârșitul anului trecut au fost validate rezultatele doar pentru Adunarea Generală și Comisia de cenzori, pentru Consiliul Județean urmând a fi aleși membrii în urma scrutinului programat pentru zilele de 6-7 martie.

De asemenea, președintele și vicepreședintele Colegiului Medicilor se aleg din rândul membrilor din cadrul Consiliului Județean. Mandatul acestora va fi pe o perioadă de patru ani. Pentru a putea fi validate alegerile este necesară prezența a cel puțin 2/3 din totalul membrilor cu drept de vot, în caz contrar urmând a fi organizat un al doilea tur, în zilele de 13-14 martie, unde validarea rezultatelor nu mai este condiționată de numărul de votanți.

28 de medici din județul Botoșani și-au depus candidaturile la alegerile pentru Consiliul Județean. La alegerile din decembrie, numărul cel mai mare de voturi l-a obținut medicul Doru Culicianu, actualul președinte al Colegiului Medicilor, care și-a depus și la alegerile din martie candidatura.

N.red: Pentru a mări imagine dă click dreapta-Open image in new tab




 

 

Spune-ne opinia ta