Noaptea trecută: Ţigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei, descoperite pe malul Prutului (foto, video)

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și ridicat în vederea confiscării 8.470 de pachete cu ţigarete de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 105.000 de lei.

Noaptea trecută: Ţigări de contrabandă în valoare de peste 100.000 de lei, descoperite pe malul Prutului (foto, video)

În noaptea de marți spre miercuri, poliţiştii de frontieră botoşăneni au organizat o acţiune în sistem integrat, pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competență.

Pe timpul acţiunii, în jurul orei 00.55, un echipaj format din poliţişti de frontieră a descoperit la malul râului Prut, pe direcţia localităţii Rădăuţi-Prut, mai multe colete voluminoase, ambalate în folie şi prevăzute cu chingi de transport.

Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră din Republica Moldova, fiind demarate cercetări în comun. La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 169.400 de ţigarete (8.470 de pachete), în valoare de aproximativ 105.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

”În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a precizat comisar-șef de poliție Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Botoșani.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Isaia; Sfântul Mucenic Hristofor

astăzi, 06:48
20

Sfântul Proroc Isaia a fost cel dintâi dintre marii Proroci ai Vechiului Testament. El a trăit pe vremea regilor Ahaz (735-715 î.Hr.) şi Ezechia (715-687 î.Hr.), cu mai mult ...

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
132

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
141

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...