Noaptea Reducerilor la Uvertura Mall: peste 10.000 de clienti si o valoare medie de 100 RON per client

Noaptea reducerilor la Uvertura Mall a fost sarbatorita in acest an pe data de 28 noiembrie 2014 incepand cu ora 18:00 pana la miezul noptii.

Peste 10.000 de Botosaneni au fost atrasi de discounturile oferite de magazinele fashion ale centrului comercial  in care discounturile au evoluat pana la – 70 %.

Cele peste 1200 de premii oferite de Uvertura Mall si concertul sustinut de Pepe au fost un motiv in plus pentru ca in Botosani shoppingul sa fie pe primul loc.

Fluxurile de trafic intens au fost resimtite imediat dupa ora 17:00 iar valoarea medie a cosului de cumparaturi in randul cumparatorilor premiati, a fost de 100 RON per client, majoritatea alegand jucariile pentru copii si tinutele vestimentare de iarna.

Printre cele mai cautate branduri au fost cele fashion consacrate tip H&M, Eponge, CCC, Kenvelo, Noriel, Lee Copper dar si cosmeticele de lux sau consacratele produse Yves Rocher.
(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APIA Botoșani: Fermierii botoșăneni, obligați să respecte rotația culturilor!

astăzi, 17:50

Respectarea cerinței GAEC 7 - ROTAȚIA CULTURILOR  PE TERENURI ARABILE, CU EXCEPȚIA CULTURILOR CARE CRESC SUB APA se verifică la nivel de parcelă agricolă, obiectivul principal constituindu-...

Peste o sută de elevi ai unei școli din Botoșani au învățat astăzi de la polițiști despre drepturile animalelor! (foto)

astăzi, 17:16

În anul 1931, ziua de 4 octombrie a fost adoptată oficial ca Zi Mondială a Animalelor în cadrul Congresului Internațional de Protecție a Animalelor de la Florența, Italia. Pentru a...

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...