Noapte agitata in cartierul Parcul Tineretului!

Noapte agitata in cartierul Parcul Tineretului!
Doi scandalagii au scos în stradă, noaptea trecută, locatarii cartierului Parcul Tineretului! Pentru a aplana conflictul care risca sa devină unul de proporţii, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor. Cei doi tineri care au provocat incidentele au ajuns în Arestul Poliţiei, după ce au adresat oamenilor legii cuvinte obscene.

Duminică noaptea, în jurul orei 23.15, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, un tânăr necunoscut ameninţă cu acte de violenţă mai mulţi alţi tineri din cartierul respectiv.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului i-a depistat în dreptul unui cafe-bar din cartierul Parcul Tineretului pe B. Adrian, de 25 de ani, şi R. Ştefan, de 27 de ani, ambii din municipiul Botoşani, care se ameninţau reciproc, timp în care în zonă s-au adunat mai multe persoane, locatari ai blocurilor din apropiere.

Deşi li s-a cerut să înceteze, B. Adrian a adresat poliţiştilor şi persoanelor prezente cuvinte obscene, după care cei doi tineri s-au dedat la acte de violenţă, lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele.

Pentru a preveni amplificarea şi degenerarea conflictului, având în vedere că în zonă se adunase deja o mulţime numeroasă de persoane, la faţa locului s-au deplasat echipe de intervenţie ale Poliţiei Municipiului Botoşani şi IJJ Botoşani.

Atât B. Adrian cât şi R. Ştefan au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Botoşani, în timp ce la faţa locului echipajele de intervenţie au procedat la dispersarea mulţimii de persoane şi aplanarea conflictului apărut spontan.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de soluţie procedurală.

"B. Adrian şi R. Ştefan au fost reţinuţi pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
37

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
133

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
35

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...