Nissan Pathfinder furat din Spania, descoperit la Botoşani

Nissan Pathfinder furat din Spania, descoperit la Botoşani
Poliţiştii de frontieră botoşăneni, în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, au descoperit în trafic un autoturism marca Nissan Pathfinder, care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania.

În data de 12 septembrie, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră botoşăneni împreună cu poliţişti de la IPJ Botoşani, aflaţi în exercitarea unei acţiuni comune, au oprit în trafic, în municipiul Botoşani, un autoturism marca Nissan Pathfinder, înmatriculat în Spania, condus de cetăţeanul român Ionuţ P., de 26 de ani.

În urma interogării bazelor de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul respectiv figurează ca fiind furat din Spania din data de 5 septembrie 2010.

Bărbatul aflat la volan a declarat că a achiziţionat autoturismul în anul 2011 de la un cetăţean român din judeţul Galaţi, fără a fi încheiate documente în acest sens.

Pe numele lui Ionuţ P. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 36.000 lei a fost indisponibilizat la sediul STPF Botoşani în vederea continuării cercetărilor.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CJ Botoşani investeşte 8 milioane de euro în modernizarea a 10 km de drum judeţean

Joi, 28 Septembrie 2023
91

Consiliul Judeţean Botoşani, prin Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (DJDP), a scos la licitaţie execuţia lucrărilor de modernizare a DJ 291D, Oroftiana - Baranca-Bajura, un sector de dr...

Tarifele la gazele naturale şi energie electrică vor rămâne plafonate

Joi, 28 Septembrie 2023
64

Tarifele la gazele naturale şi energie electrică vor rămâne plafonate, conform legislaţiei în vigoare, până la sfârşitul lunii martie 2025, a declarat astăzi Valeriu Ste...

Furnizarea apei rămâne sistată într-un cartier din Botoșani

Joi, 28 Septembrie 2023
252

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei, mâine 29 septembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, pentru executarea lucrărilor de înlo...