Ninsoarea a scos drumarii la treaba!

Prima ninsoare consistenta de iarna aceasta a scos utilajele de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri si de la Sectia Drumuri Nationale pe toate drumurile din judet.

Sectia Drumuri Nationale a actionat pe tronsoanele de drum national din judet, inca de la ora 3 dimineata, fiind scoase pe teren 19 utilaje.

Pana acum au fost imprastiate 35 de tone de material antiderapant.

Si cei de la Directia Judeteana de Drumuri si Poduri au actionat inca de la ora 4 dimineata, cu 21 de utilaje, imprastiind pe drumurile judetene 120 de tone de material antiderapant.

Si pe strazile din municipiul Botosani societatea Urban Serv a actionat cu sare si nisip.

Dat fiind ca pe carosabil a inceput deja sa se aseze zapada, soferii care vor fi prinsi cu masinle neechipate corespunzator, pentru sezonul rece, vor fi amendati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Panică în zona Gării Botoșani, incendiu în sediul unei societăți comerciale! (Foto, Video)

astăzi, 14:40

Un incendiu violent a izbucnit ,luni, 28 octombrie, la prânz, în subsolul unui bloc de pe strada Gării din municipiul Botoșani. Arhiva unei societăți comerciale, piese de mobilier...

Până pe 31 octombrie se fac înscrieri pentru Festivalul-Concurs de creație și interpretare a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul”!

astăzi, 13:43

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, reamintește persoanelor interesate, că se pot face înscrieri pentru Festivalul-Concurs de Creație și Int...

Bicicliștii botoșăneni luați în vizor de polițiști, au fost sau nu ,,cuminți” în trafic!

astăzi, 12:37

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunitățile de profil au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au drept cauze generatoare ab...