Nicolae Macovei va deveni, oficial, presedinte al Sindicatului Impact pe 1 februarie

Nicolae Macovei va deveni, oficial, presedinte al Sindicatului Impact pe 1 februarie

 NICOLAE MACOVEI, presedintele Sindicatului Impact  

Noul lider ales pentru conducerea Sindicatului Impact va deveni angajat al sindicatului abia dupa ce se va suspenda din functia de sef al Serviciului de Evaluare Complexa a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Directiei Generale de Asistanta Sociala si Protectia Copilului, adica incepand cu 1 februarie.

"In prezent sunt in concediu de odihna pentru anul trecut, voi avea zile de activitati sindicale saptamana viitoare si ma voi suspenda din functia din cadrul Directiei cu 1 februarie", a declarat luni Nicolae Macovei, presedintele Sindicatului Impact.

Desi se afla in concediu de odihna, noul lider sindical a avut luni primele doua intalniri in calitate de reprezentant al sindicatului, o intalnire cu prefectul Cristian Roman si o intalnire cu Cartel Alfa.

"Am inceput prima zi in forta, am avut intalnire cu domnul prefect si apoi am avut Consiliul de Coordonare Cartel Alfa. A avut loc si procedura de predare-primire a documentelor de la domnul Orosanu. Am purtat o discutie informala luni, cu domnul director al DGASPC, si vom demara negocierile contractului colectiv de munca. Pana acum am colaborat foarte bine cu domnul Radasanu. Voi incerca sa am o colaborare mai buna intre conducerea Directiei si Sindicatului Impact si sa existe un dialog real intre patronat si sindicat in cadrul DGASPC", a conchis Macovei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
49

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
39

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
285

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...