NEW - Felipe Massa, accident grav in calificarile de la Hungaroring - Filmul accidentului! - VIDEO

NEW - Felipe Massa, accident grav in calificarile de la Hungaroring - Filmul accidentului! - VIDEO
Brazilianul Felipe Massa a suferit un grav accident in Q2 (a doua parte a calificarilor) de la Hungaroring, monopostul Ferrari intrand in zidul de protectie format din cauciuri. Dupa mai multe minute, pilotul a fost scos din masina si transportat de urganta la centrul medical. Momentan nu s-a oferit nicio informatie in legatura cu starea de sanatate a pilotului.

Vicecampionul mondial a pierdut controlul masinii intr-un viraj, monopostul brazilianului lovindu-se frontal de barierele de protectie. Timp de cateva minute, Felipe nu s-a miscat, acesta fiind ulterior scos dintr-un monopost a carui parte frontala era serios avariata.

F-60-ul brazilianului a fost efectiv inghitit de pneurile de protectie, Felipe fiind transportat cu o ambulanta la centrul medical de la Hungaroring.

Conform reluarilor tv, o piesa metalica din masina lui Rubens Barrichello l-a lovit in casca pe Massa, situatie care a fost confirmata si de catre Ross Brawn, boss-ul celor de la BrawnGP. Brazilianul a ramas fara reactie, aceasta fiind cauza accidentului teribil suferit de pilotul Scuderiei Ferrari.

Oficialii Ferrari au anuntat ca vicecampionul mondial a fost transportat la un spital din Budapesta si ca pilotul si-a recapatat cunostinta.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
47

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
30

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
33

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...