Nervi si ironii la intalnirea primarului cu presedintii asociatiilor de proprietari!

Nervi si ironii la intalnirea primarului cu presedintii asociatiilor de proprietari!
Nervi, intentia primarului de a parasi sala si expresii de genul "Dati-o-n papucii ei de treaba", "Pai, suntem la masa, nu in pat", "Unii debiteaza prostii" sau "Hai sa colaboram, fratilor!". Acesta este, pe scurt, tabloul intalnirii de astazi dintre presedintii asociatilor de proprietari, reprezentantii Modern Calor, primarul Catalin Flutur si viceprimarul Florin Ghiorghita.

Intalnirea de astazi, din sala de sedinta a Primariei, s-a transformat intr-un adevarat circ. La nici doua minute de la intrarea in sala de sedinta, primarul Catalin Flutur s-a enervat pe presedintii de asociatii, a ridicat tonul la acestia si a vrut sa plece. Asta deoarece presedintele Federatiei i-a pus in fata raportul intocmit de presedintii asociatiilor abia azi, in timpul intalnirii, si nu ieri, edilul spunand ca nu are timp sa il studieze.

Drept urmare, primarul a luat raportul si s-a ridicat de la masa, insa presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprieari i-a cerut hartiile inapoi, motivand ca… nu are decat un exemplar. "Voi nici macar copii nu ati facut?", a intrebat primarul extrem de iritat. "O luam de la capat, cu aceleasi discutii. Suntem in plin program de furnizare a caldurii iar voi nu vreti sa intelegeti niste lucruri esentiale", le-a reprosat Catalin Flutur presedintilor de asociatii.

Desi, in cele din urma, a acceptat sa ramana la intalnire in calitate de mediator, primarul nu a coborat tonul discutiei decat spre final. Tot atunci, insa, presedintii asociatiilor i-au solicitat sa plece, pentru ca ei aveau de negociat cu Modern Calor, nu cu Primaria. De data aceasta, insa, Catalin Flutur a fost cel care nu a mai vrut sa paraseasca sala.

"Lasati-ma macar sa citesc obiectiile pe care le-ati facut la contractul cu noul furnizor de caldura. Ca doar voi m-ati solicitat la aceasta intalnire, in calitate de mediator", a spus primarul, de data aceasta cat se poate de relaxat.

"Noi vrem sa stam la masa de conciliere cu furnizorul, cu el avem de negociat", i-a spus Petrica Butnaru primarului Flutur. La aceasta observatie presedintele FAP a primit raspuns ironic din partea lui Ion Diaconu: "Pai doar suntem la masa, nu in pat!".

Enervat de aceleasi discutii cu reprezentantii asociatiilor a fost si viceprimarul Florin Ghiorghita, care le-a reprosat acestora ca se zgarcesc pentru 120 de lei, cat reprezinta costul montarii unui repartitor-martor la subsolul unei scari. "Dati-o-n papucii ei de treaba! Discutam de atata vreme si ne impotmolim intr-un million si ceva de lei! Asta inseamna cate 1 leu de familie!", a spus Ghiorghita care, de altfel, a si parasit sala cu mult inainte de finalizarea discutiilor.

Cu tot acest scandal s-a ajuns totusi, si la o concluizie. Repartitoarele-martor trebuie montate, cu sau fara voia locatarilor, deoarece montarea lor va presupune, sustin reprezentantii Modern Calor, costuri mai mici la plata caldurii data de tevile din condominiu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
34

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
28

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
64

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...