Nenorocire la aproape 100 de ani! Cuprins de flăcări când a vrut să facă focul în sobă, casa s-a făcut scrum!

Bătrânul în vârstă de 99 de ani a suferit arsuri pe mai bine de 30 la sută din suprafața corpului. A scăpat cu viață, însă casa a ars în totalitate.

S-a întâmplat noaptea trecută, în localitatea Cucuteni. Bătrânul a povestit că a folosit motorină pentru a aprinde focul și, într-un moment de neatenție, recipientul a luat foc.

Vecinii au observat flăcările și au dat alarma. Tot ei l-au ajutat pe bătrân să iasă din locuință. Acesta a fost preluat de un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului au ajuns și două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că locuința ardea în totalitate și au acționat rapid altfel încât flăcările să nu se extindă și la alte construcții din apropiere.

Pentru evitarea unor astfel de evenimente nu aprindeți focul cu benzină, gaz sau motorină! Vă puneți viața în pericol, dar și lucrurile pentru care ați muncit de-a lungul timpului.

Benzina, gazul sau alte lichide inflamabile nu trebuie folosite niciodată pentru aprinderea focului în sobă. Acestea sunt foarte periculoase și pot produce incendii.

Aveți grijă să nu folosiți alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...