NEGRESCU: Nu imi voi incepe activitatea la ISJ de la premisa de a face schimbari de dragul schimbarii!

NEGRESCU: Nu imi voi incepe activitatea la ISJ de la premisa de a face schimbari de dragul schimbarii!

HORIA NEGRESCU

Noul inspector general al ISJ Botosani si-a inceput luni noul mandat, fiind dispus sa studieze mai intai situatia dupa care sa ia masuri, daca acestea se impun.

Cel putin asa da asigurari Horia Negrescu, dupa ce, vineri, a primit ordinul ministerial care ii deschidea drumul pentru revenirea pe scaunul de la ISJ, post pe care l-a pierdut in urma cu aproape doi ani, in urma unei evaluari nefavorabile a Ministerului Educatiei vizavi de activitatea sa.

"Am revenit in functie in urma castigarii procesului pe care l-am intentat ministerului acum 20 de luni. Acel proces a fost intentat din onoare personala, intrucat s-a facut o nedreptate", a declarat Horia Negrescu in prima zi din noul mandat de inspector general.

Deocamdata, spune Negrescu, va evalua situatia lasata de Ada Macovei, inclusiv cea legata de directorii de scoli numiti cu delegatie.

"O sa ma interesez deocamdata, pentru ca sunt multi directori pe care ii stiam si nu mai sunt sau sunt directori si nu stiam ca sunt", a mentionat Horia Negrescu.

Noul sef al educatiei botosanene a tinut sa mai precizeze ca inca nu si-a facut un plan, astfel ca nici nu poate spune daca va face schimbari in ISJ.

"Nu imi voi incepe activitatea de la premisa de a face schimbari de dragul schimbarii", a transmis Negrescu, acesta recunoscand ca un subiect important este si cel referitor la banii pe care urmeaza sa ii primeasca drept despagubiri in urma demiterii sale.

"Este vorba despre circa 100 de milioane de lei vechi. Nu e o suma fabuloasa, dar pentru mine e important, pentru ca e singura mea sursa de venit", a spus Negrescu.

Referitor la apartenenta sa politica, Horia Negrescu sustine ca este independent, dar nu neaga faptul ca este posibil sa isi asume aderarea la un partid.

"In momentul de fata sunt independent, pana cand ma revendica cineva", a conchis noul sef de la ISJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Magistrații botoșăneni au dispus arestarea preventivă a bărbatului care a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani!

Sâmbătă, 25 Mai 2024
424

Judecătorii Tribunalului Botoșani au admis propunerea formulată de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani prin care se propune arestarea preventivă a bărbatului care a ucis-o pe Maria,...

Un preot a lansat la Săveni o monografie despre istoria Protopopiatului Săveni! (galerie foto)

Sâmbătă, 25 Mai 2024
220

În multitudinea de activități cultural- educative care alcătuiesc peisajul cotidian al Liceului Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni, la loc de cinste se înscrie și lans...

Cinematograful Unirea, un nou Colectiv? Incompetența administrativă a PSD-ului la Botoșani!

Sâmbătă, 25 Mai 2024
217

În 2015, am ieșit în stradă pentru Colectiv. Am ieșit în stradă pentru proasta gestionare a situațiilor de urgență, pentru corupția care a permis ca localuri să funcționeze...