Neculai Rebenciuc are o amnezie de 80.000 de euro, scrie Academia Catavencu!

Neculai Rebenciuc are o amnezie de 80.000 de euro, scrie Academia Catavencu!

NECULAI REBENCIUC, deputat PNL

Academia Caţavencu a depus la Parchetul General o plîngere penală împotriva a peste 500 de demnitari care şi-au completat în fals declaraţia de avere.

Unii şi-au ascuns conturile, alţii vilele, cîţiva afacerile, cei mai mulţi pe toate acestea. Unde anume, numai Parchetul ne poate spune, cu legea în mînă.

Cine sînt ei, făptaşii, vă spunem noi. Din păcate, unii au fost realeşi deja în noul Parlament. Aşa că vouă, cititorilor noştri - care sînteţi mai inteligenţi decît votanţii lor -, nu vă rămîne decît să-i mai suportaţi patru ani, scrie Academia Catavencu in editia de astăzi.

Deputatul PNL de Botoşani Niculae Rebenciuc este parlamentar din decembrie anul trecut. În declaraţia de avere depusă la începutul mandatului, Rebenciuc era un om destul de sărac. Şase luni mai tîrziu, în declaraţia de avere au apărut brusc nişte zeci de mii de euro.

Mai exact, 80.000 de euro este suma nedeclarată la începutul mandatului şi o puteţi găsi înscrisă în rubrica de Alte active ale declaraţiei sale de avere, acolo unde apare aşa, cităm: "Magazin mixt - 2007 - 80.000 de euro".

Mergem mai departe şi constatăm că Rebenciuc deţine un autoturism marca "Audy".

Felicitări, domnule Neculay!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
13

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...