Neatenția îi poate lăsa fără degetele de la mâini!

Doi botoşăneni sunt la un pas de a rămâne infirmi pe viaţă, după ce au suferit accidente în timp ce munceau în gospodărie!

Unul dintre aceştia s-a apucat, joi, să depănuşeze porumbul, dar într-un moment de neatenţie şi-a prins mâna în aparatul de depănuşat, strivindu-şi degetele de la o mână.

El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi mai apoi internat în Spitalul Judeţean, însă medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte şansele de a-i fi salvate degetele, cel puţin patru dintre acestea fiind în pericol de amputare.

La scurt timp, la spital a ajuns un alt botoşănean care şi-a prins mâna într-o maşină de tocat hrana pentru animale, fiind în pericol de a-și pierde trei degete.

În ultima perioadă, tot mai mulţi botoşăneni ajung la spital după ce au suferit astfel de accidente în gospodărie ori s-au tăiat cu flexul.

Medicii spun că astfel de accidente se datorează în multe cazuri faptului că oamenii nu ştiu să folosească aparatele sau sunt neatenţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...