Neatenţia costă: A dat cu faţa de asfalt după ce a intrat într-o maşină! FOTO

Neatenţia costă: A dat cu faţa de asfalt după ce a intrat într-o maşină! FOTO
A plecat să facă cumpărături pentru Paşti, dar s-a rănit din cauza propriei neatenţii! Este păţania unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoşani.

Acesta se deplasa, joi după-amiază, pe o bicicletă pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoşani. La câţiva metri după sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Octav Onicescu bărbatul a intrat într-o Dacia Logan care circula în faţa sa şi al cărei şofer a semnalizat la un moment dat dreapta pentru a intra pe o străduţă.

În urma impactului biciclistul a căzut pe asfalt, lovindu-se la faţă. Şoferul Loganului a sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp Ambulanţa şi poliţiştii.

Cadrele medicale l-au preluat pe biciclist şi i-au acordat primul ajutor şi deşi avea faţa plină de sânge acesta a semnat că refuză să fie transportat la spital. Criminialiştii au ajuns şi ei la faţa locului şi au făcut măsurători, iar cei doi bărbaţi implicaţi în evenimentul rutier au fost luaţi la Poliţie pentru declaraţii.
 
 Biciclistul le-a povestit poliţiştilor că se grăbea să ajungă la un hipermarket pentru că trebuia să se întoarcă repede acasă unde îl aşteptau copiii.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
139

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
399

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
74

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...