Ne topim de căldură! Vezi câte grade s-au înregistrat, luni, la Botoşani!

Ne topim de căldură! Vezi câte grade s-au înregistrat, luni, la Botoşani!
Cea mai ridicată temperatură de vara aceasta, la Botoşani, s-a înregistrat luni.

Potrivit meteorologului de serviciu de la Staţia Meteo, în jurul orei 15.00 mercurul din termometre a indicat o valoare a temperaturii în aer de 33,8 grade Celsius, maxima prognozată pentru prima zi din săptămâna, la Botoşani, fiind de 34,5 grade Celsius.

La nivelul solului, temperatura înregistrată a fost de 63,5 Celsius.

Următoarele două zile vor fi caniculare, cu temperaturi ce vor ajunge chiar şi la 39 de grade Celsius, pentru ziua de miercuri fiind instituit Cod Portocaliu de caniculă.

De la sfărşitul săptămânii însă, mercurul din temometre va mai scădea cu câteva grade, fiind aşteptate şi episoade de instabilitate atmosferică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
291

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...