Ne întoarcem la normalitate: Nova Apaserv S.A. Botoșani reîncepe citirea contorilor şi verificarea instalaţilor de apă/canalizare de la populație

Ne întoarcem la normalitate: Nova Apaserv S.A. Botoșani reîncepe citirea contorilor şi verificarea instalaţilor de apă/canalizare de la populație

Nova Apaserv S.A. Botoșani a anunțat astăzi că în perioada imediat următoare va începe campania de citire a contorilor şi verificare a instalaţilor de apă/canalizare, atât la persoane fizice cât şi la agenți economici din Botoșani.

Datorită restricțiilor impuse pe perioada pandemiei, angajații Nova Apaserv S.A. Botoșani nu au mai putut face citiri sau verificări la punctele de consum de mai bine de un an de zile.

Compania a explicat că ehipele S.C. Nova Apaserv S.A. vor identifica poziția rețelelor, a branşamentelor şi a racordurilor, verificările în teren având ca scop depistarea avariilor ascunse, a pierderilor de apă, și nu în ultimul rând, depistarea situațiilor de încălcare a prevederilor legislației în domeniul serviciilor de utilități publice.

“Venim cu rugămintea ca toți utilizatorii S.C. Nova Apaserv S.A. să ne sprijine în identificarea tuturor problemelor cu care se confruntă, astfel încât serviciile pe care compania le oferă să ajungă la nivelul de calitate dorit de toată lumea. Atragem atenția că, cei care încalcă prevederile legale în domeniul serviciilor de utilităţi publice se expun la riscuri ce au consecinţă plata despăgubirilor şi amenzilor aferente”, a precizat într-un comunicat directorul general al Nova Apaserv S.A. Botoșani, Liviu  Nicolae Ştefan.

 

Spune-ne opinia ta