Nati Meir, infundat de Adi Minune!

Nati Meir, infundat de Adi Minune!

 Nati Meir si Adi Minune  

Fostul candidat la peşedinţie Nati Meir a fost reţinut, ieri seară, de procurori pentru înşelăciune. Totul i s-a tras de la Adi Minune care, supărat că a fost păcălit de politician, s-a plâns la Poliţie.

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale Nati Meir a fost prins, ieri, în flagrant, la sediul său de campanie din Capitală, în timp ce-şi plătea o datorie către un afacerist craiovean cu bancnote false de 500 de euro, pe care era scris mare "Specimen".

Pentru a nu se vedea inscripţia, banii erau strânşi în teancuri, iar în dreptul scrisului era pusă o bandă albă ca la bancă, scrie Libertatea.

Pe numele lui Meir există trei plângeri penale, două ale unor afacerişti craioveni, printre care şi cel care i-a organizat flagrantul, iar a treia, făcută de Adi Minune. Cu toţii s-au plâns că politicianul le-ar fi plătit serviciile făcute în campania electorală pentru Cotroceni în hârtii fără valoare, prejudiciul depăşind 100.000 de euro.

A emis CEC-uri fără acoperire

Numai lui Adi Minune i-a dat 70.000 de euro falşi, restul până la 120.000, atât cât s-au înţeles pentru imn, a fost "plătit" de politician cu CEC-uri fără acoperire.

Anchetatorii îl mai acuză pe Nati Meir că le-ar fi promis unor persoane că le ajută să obţină credite bancare, iar până la soluţionarea cererii lor, politicianul i-ar fi "ajutat" cu... "Specimene".

La percheziţia făcută la sediul de campanie al lui Meir au fost găsite mai multe bancnote fără valoare, de câte 500 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
30

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...

30 de ani de la moartea actorului din Dorohoi care a făcut istorie în teatru și film!

astăzi, 15:43
137

Ştefan Tapalagă s-a născut pe 4 aprilie 1933, la Dorohoi, oraș unde a urmat școala primară și liceul. În 1961 a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică &qu...

Muzeograf din Botoșani, la protestul de la București: ”E destul! Totuși, eu când?”

astăzi, 14:57
58

Ce i-a supărat o dată în plus a fost o ordonanță de urgență emisă în ultimele zile ale lui 2023, care mărea salariile din educație, pe fondul inflației sporite și în urma ...