Nasul pleaca de la B1 TV!

Nasul pleaca de la B1 TV!
"Nasul" Radu Moraru paraseste B1 TV, pentru a deveni directorul general al unei noi televiziuni a companiei de cablu RCS&RDS.

Radu Moraru va pleca, potrivit paginiidemedia.ro, de la B1 TV din luna ianuarie 2011, dupa aproape zece ani la postul de televiziune, in a carui echipa a fost prezent inca de la lansare.

Bobby Paunescu, patronul trustului B1, spune ca, miercuri sau joi, va difuza un comunicat, pe care il va semna si Radu Moraru, insa, pana atunci, nu va mai face declaratii pe aceasta tema.

Paginademedia.ro a anuntat recent ca operatorul RCS & RDS urmeaza sa lanseze un canal de televiziune generalist. Doi sefi din Antena 1, directorul tehnic Laurentiu Stan si cel economic Andi Rapan au demisionat si vor face parte din echipa viitorului proiect de televiziune.

RCS & RDS este proprietatea lui Zoltan Teszari, care are o o avere de o jumatate de miliard de euro (470-500 de milioane după Top 300 Capital, 350 de milioane de euro după topul Forbes).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
170

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
939

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
462

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...