Muncitorul unei firme de salubritate, rănit grav în timp ce colecta gunoiul de la Stăuceni!
UPDATE!

Muncitorul unei firme de salubritate, rănit grav în timp ce colecta gunoiul de la Stăuceni!
Un barbat in varsta de 44 de ani a fost ranit grav, marti dimineata, dupa ce a cazut de pe o masina de salubritate si s-a lovit la cap.

Constantin C. este angajatul firmei Deea Clining SRL care colecteaza gunoiul menajer pe raza comunei Stauceni, iar impreuna cu colegii sai a vrut sa stranga gunoiul din tomberoanele din sat. Barbatul era urcat pe scara din spatele masinii, iar la un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de beton.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta a ajuns in zona si l-a preluat pe barbat, acesta fiind transportat la spital cu un traumatism cranio-cerebral si otoragie la urechea dreapta.

La fata locului au ajuns si politistii, iar angajatorul trebuie sa anunte Inspectoratul Teritorial de Munca.

UPDATE: Conform ITM, echipa formată din A. Sorin – conducător auto şi C. Daniel şi C. Constantin – încărcători la S.C. Deea Cleaning S.R.L. Botoşani, efectuau activitatea de colectare deşeuri menajere pe raza localităţii Stăuceni. Marţi, în jurul orei 08.20, in timp ce se deplasau pentru desfăşurarea activităţii, salariatul C. Constantin, în vârstă de 44 de ani,  cu o vechime la locul de muncă de 1 an, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scara autospecialei in rigola de pe marginea şoselei, accidentându-se in zona capului.

Lucrătorul a fost fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate. Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
446

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...