Muncitori agresati de un betiv!

Muncitori agresati de un betiv!
Un muncitor care efectua lucrări de reabilitare a şoselei în comuna Cordăreni, judeţul Botoşani, a ajuns la spital după ce a fost agresat de un consătean! Scandalagiul este cercetat de poliţie pentru ultraj contra bunelor moravuri.

În ziua de 20 mai 2010, în jurul orei 12.15, poliţiştii din comuna Cordăreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că D. Corneliu, de 42 de ani, din satul Griviţa, comuna Cordăreni, aflat în stare de ebrietate, provoacă scandal în apropierea locuinţei sale, agresând fizic mai multe persoane.

Primele verificări efectuate de către poliţişti au stabilit fatul că în dimineaţa de 20.05.2010 D. Corneliu a consumat excesiv băuturi alcoolice, împrejurare în care a provocat scandal pe drumul comunal din satul Griviţa, comuna Cordăreni, loc în care se aflau mai mulţi muncitori ce efectuau lucrări de reabilitare a şoselei.

În această împrejurare, D. Corneliu a acostat şi agresat fizic mai mulţi muncitori, una dintre victime – M. Vasile, din satul Cordăreni – fiind transportată la Spitalul municipiului Dorohoi pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a se impune internarea.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de către D. Corneliu a infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmând a fi propusă soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
250

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
306

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
438

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...