MRU, discurs în versuri lângă Iohannis: "Ne veţi ajuta ca nimeni în Botoşani să nu mai aibă faţa încruntată"

MRU, discurs în versuri lângă Iohannis: "Ne veţi ajuta ca nimeni în Botoşani să nu mai aibă faţa încruntată"
Prim-vicepreşdintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, prezent marţi la Botoşani, alături de Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale, l-a asigurat pe acesta de tot sprijinul său.

Mihai Răzvan Ungureanu este sigur că, dacă Klaus Iohannis va ieşi preşedinte, va scoate Botoşaniul şi România din sărăcie.

"Veţi fi preşedinte la Cotroceni, noi vă vom sta alături, şi ne veţi ajuta ca nimeni în Botoşani, că este mamă sau lucrează pământul, să nu mai aibă faţa încruntată. Botoşanii îşi merită o soartă mult mai bună. Nimeni nu vine la Botoşani, a venit preşedintele României, Klaus Iohannis. Şi când veţi înfrânge sărăcia şi la Botoşani şi la Vaslui, Moldova vă va fi recunoscătoare", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

La un moment dat, acesta a abandonat discursul politic şi a recitat câteva versuri dintr-o poezie scrisă de un poet basarabean.

"Moldovenii când se strâng/ Şi-n petreceri se adună/ La un colţ de masă plâng/ La alt colţ de masă tună. Cu toţii tunăm Klaus Iohannis preşedinte", si-a incheiat Ungureanu discursul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
34

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
28

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
64

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...