Mos Craciun a ajuns in Botosani! Sute de copii l-au așteptat în Parcul M.Eminescu- FOTO

Mos Craciun a ajuns in Botosani! Sute de copii l-au așteptat în Parcul M.Eminescu- FOTO
Mos Craciun a poposit pentru cateva ore in municipiul Botosani. Acesta a fost adus, miercuri, in Parcul Mihai Eminescu de primarul Ovidiu Portariuc, cu masina, si asta pentru ca nu a putut veni cu sania din cauza lipsei zapezii.

Mosul si-a facut mai apoi aparitia printre sutele de copii care il asteptau nerabdatori langa brad, aducand cu el peste 1.000 de cadouri. Primul dar pe care Mos Craciun l-a oferit a fost pentru o fetita aflata intr-un scaun cu rotile. 

Imediat dupa ce au primit cadourile, cei mici au mers la scena amenajata pe lacul din parc, acolo unde copiii din Grupul "Cheia Sol" au oferit un spectacol.

"Dupa cum vedeti, copiii au fost cuminti si a venit si anul acesta Mos Craciun asa cum a promis. Zapada nu ne-a adus din pacate, dar speram sa avem totusi de sarbatori si putina zapada pentru ca ar fi fost cu totul altfel Oraselul copiilor.  Pentru noi e important sa vedem bucuria copiilor prezenti astazi aici. Cadourile sunt pe masura posibilitatilor Mosului din acest an si sper sa ajunga la toti copiii. In jur de 1.100 de pachete s-au pregatit. Dupa ce se vor distribui aceste cadouri urmeaza un spectacol pe scena cu grupul Cheia Sol, grupuri de muzica populara iar Mosul va fi prezent acolo pentru fotografii cu copiii.", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Mos Craciun a promis ca va veni si anul viitor la Botosani.





















 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
69

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...