Mort dupa ce a pus mancarea la incalzit

Tragedie la Sulita! Un barbat de 52 de ani a murit intoxicat dupa ce a pus mancarea la incalzit pe soba si apoi a adormit. Joi, 22 octombrie, ora 16.14, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani a fost anunţat prin Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112 că o casă din satul Suliţa, comuna Suliţa, a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Botoşani şi voluntari din cadrul S.V.S.U. Suliţa. Aceştia au constatat că ard acoperişul casei şi bunurile din cele două camere ale casei lui Adrian B. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră.

Din cauza faptului că incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, până la sosirea pompierilor profesionişti flăcările au distrus acoperişul casei, mobilierul, bunurile electrocasnice, materialele textile şi îmbrăcămintea din cele 2 încăperi, pagube estimate la 20.000 lei.

"Pe timpul incendiului, proprietarul în vârstă de 52 ani a decedat în urma intoxicării cu fum şi gaze toxice", a precizat capitan Florin Vitelaru, ofiter relatii publice in cadrul IJSU Botosani.

Pompierii au salvat celelalte anexe şi bunuri din gospodărie estimate la cca. 25.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost provocat de neglijenţa proprietarului care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a adormit lăsând nesupravegheată mâncarea pusă la încălzit pe plita aferentă sobei cu acumulare de căldură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
12

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
30

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...