Monstruos: Femeia care isi ucide copiii!

Monstruos: Femeia care isi ucide copiii!
Nemaivazut in Romania: o femeie isi ucide copiii unul dupa altul. La 34 de ani si-a bagat in mormant doi copii, iar al treilea, scapat ca prin minune din mainile criminale, e parasit in orfelinat.

Aurelia Regep, 34 de ani, risca intre 2 si 7 ani de puscarie pentru ca si-a ucis fetita nou-nascuta. Nu e prima data cand intra dupa gratii. Nici macar motivul nu e diferit. Femeia a mai facut 5 de puscarie dupa ce si-a omorat fiul de 2 ani.

Pe 4 iulie Aurelia Regep a nascut singura acasa, la Cenad (Timis), o fetita. Aceasta a trait doar cateva minute. Mama sa a pus-o intr-o punga de plastic si a aruncat-o intr-o fantana.

Seara, cand iubitul Aureliei a venit de la serviciu, a gasit patul plin de sange si femeia lipsa. Ingrijorat a sunat la 112. Politistii au descoperit-o pe femeie departe de casa, langa o fantana. "Tanara a fost gasita in curtea unui imobil parasit. Le-a spus oamenilor legii ca si-a aruncat fetita nou-nascuta acolo", relateaza Andreea Cinteza, ofiter de presa la Politia Timis. 

Pe 7 iulie, procurorul i-a semnat mandatul de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru pruncucidere. Intre timp, legistii au extras din fantana punga de plastic cu bebelusul mort. 

"In urma necropsiei, au stabilit ca fetita a fost nascuta vie, si ca a decedat prin asfixie, in punga in care a fost transportata", mai explica politista.

Matei Lupu, iubitul femeii si tatal fetitei, nu are explicatii. "Nu stiu ce-a fost in capul ei. Eu eram la munca cand s-a intamplat totul", explica acesta. 

Nu e prima data cand Aurelia Regep isi omoara copilul. La 23 de ani si-a ucis primul copi, de 2 ani. Lucian a fost dus in stare de lesin la Spitalul din Sannicolaul Mare. Pe corpul baietelului erau contuzii si echimoze. 

Medicii au anuntat politia. Cand s-au dus acasa la mama, l-au gasit si pe cel de-al doilea copil, Gabriel, de 3 ani. Acesta nu mai primise mancare de zile intregi si era plin de rani de la bataie. Mezinul a murit la o saptamana in spital. Celalalt a fost preluat de autoritati si dus intr-un centru de ocrotire, unde traieste de atunci. 

A fost condamnata la 5 ani de inchisoare. Politistii spun ca Aurelia Regep nu explica de ce si-a ucis acum fiica dar recunoaste ca a facut-o.

"Al mic era in pat si i-am dat trei palme. A cazut in cap si concubinul meu l-a lovit cu cureaua la fund", a spus Aurelia Regep despre primul copil ucis.

Psihiatrii pun gestul criminal pe seama nasterii si a conditiei sociale a femeii, astfel de cazuri intamplandu-se preponderant in randul celor fara scoala, care traiesc in conditii mizere. 

In momentul nasterii, din cauza transformarilor hormonale, mama poate pierde contactul cu realitatea, ajunge la delir, iar copilul ii poate aparea drept personificarea raului. 

"Sunt cazuri in care mame care si-au ucis copiii nou- nascuti sustin ca au auzit voci care le-au cerut sa faca asta. E cu atat mai probabil sa se intample unor femei care provin dintrun mediu dificil, din familii cu carente educationale. Schimbarea hormonala radicala din corpul femeii poate provoca o reactie de genul acesta", spune psihiatrul Gabriela Zarie.
 

sursa: evz.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
141

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
514

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
209

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...