Monica Neamțu, operată din nou!

Monica Neamțu, operată din nou!

   Buna Ziua Iasi

Adolescenta care a trecut prin chinuri groaznice la Maternitatea Elena Doamna a ajuns din nou pe mana chirurgilor de la Spitalul Sf. Spiridon. A sasea interventie are drept scop refacerea tranzitului digestiv. Dupa saptamani intregi in care a stat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), in clinica de Chirurgie, dar si la Spitalul de Recuperare Monica Neamtu are puterea sa treaca peste ultimul obstacol.

Ieri seara, tanara a ajuns in Iasi direct din Italia. Dupa externare, Monica a mers pentru o scurta perioada in Botosani dupa care si-a insotit mama in Italia. Mama adolescentei a fost cea care a stat pe holurile spitalului zi si noapte, rugandu-se pentru o minune.

Cand a aflat ca Monica se zbate intre viata si moarte dupa ce a vrut sa faca o intrerupere de sarcina, mama acesteia se afla la munca in Italia. Ieri seara s-a intors in Iasi cu mai multa incredere si cu zambetul pe buze pentru a intra din nou in sala de operatie. Medicii se vor ocupa de aceasta data de refacerea tranzitului digestiv.

Monica Neamtu a ajuns la Maternitatea Elena Doamna in ziua de 23 martie unde a fost diagnosticata cu o sarcina extrauterina. Pentru eliminarea sarcinii, medicul ginecolog Razvan Socolov a decis sa intervina laparoscopic, dar in timpul operatiei, din cauza unei hemoragii provocate de perforarea unuia dintre vasele iliace, a continuat interventia prin metoda clasica.

Dupa cateva ore de la finalizarea operatiei, Monica a inceput sa sangereze fiind nevoie de a doua interventie.

A doua zi, dimineata, tanara a fost operata a treia oara, de aceasta data fiind chemat un chirurg vascular si un chirurg generalist. A fost scoasa din sala in stare critica si transferata direct in Clinica ATI de la Spitalul Sf. Spiridon. Dupa cateva zile, medicii au supus-o unei alte interventii chirurgicale, fiindu-i scos o portiune din colon.

Doua anchete au fost efectuate pana in prezent, rezultatele fiind trimise la Ministerul Sanatatii, dar nu s-a luat nicio masura.

Sursa: Bună Ziua Iași

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...

Spectacolul „Bani din cer” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 17:24

Regia artistică şi coloana sonora poartă semnătura lui Alexandru Vasilachi. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii: Dana Bucătaru (în ro...