Monica luptă pentru viaţă: "Ne rugăm la Dumnezeu să o ajute", spune prietenul fetei de 19 ani!

Monica luptă pentru viaţă: "Ne rugăm la Dumnezeu să o ajute", spune prietenul fetei de 19 ani!


Facebook

De mai bine de o săptămâna, Monica, tânăra de 19 ani din Botoșani, luptă pentru viață pe un pat din Secția de Terapie Intensivă de la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași.

Cazul fetei care a ajuns să se zbată între viață şi moarte, după ce a suferit trei operații, în urma unei sarcini extrauterine, a impresionat o țară întreagă, oamenii dând dovadă de solidaritate fără margini.

Numai la Botoșani, peste 60 de persoane au donat în ultimele ore sângele care Monicăi îi este atât de necesar pentru a supraviețui.

De la începutul săptămânii trecute, fata este vegheată în permanență de cei dragi, care se roagă încontinuu ca aceasta să își revină. De câteva ori, Monica Neamțu a deschis ochii, și deși extrem de slăbită, a avut totuși puterea să clipească la auzul vocii celor dragi și chiar să își strângă mama de mână.

Prietenul fetei ne-a spus că Monica este conectată în continuare la aparate, întrucât organele acesteia nu funcționează la parametrii normali, starea ei fiind însă stabilă.

"Permanent i se pune sânge, iar valorile trombocitelor sunt spre bine. În continuare este intubată, pentru că medicii nu riscă să o deconecteze de la aparate și în continuare este necesară dializa. Uneori este semiconștientă, dar din cauza durerilor nu o lasă prea mult timp. Ne rugăm la Dumnezeu să o ajute și să se facă bine", ne-a spus prietenul Monicăi.

Familia așteptă în continuare rezultatul anchetei demarate și nu își pot explica cum tânăra a fost lăsată cu hemoragie atâtea ore.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
328

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
127

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
395

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...