Monica este în continuare în stare gravă, dar luptă pentru fiecare secundă!

Monica este în continuare în stare gravă, dar luptă pentru fiecare secundă!

   Facebook

  Internată de câteva zile pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Spiridon din Iași, tânăra în vârstă de 19 ani, din Botoșani, continuă să lupte pentru viață.    

 Prietenul Monicăi ne-a spus că iubita sa este în continuare în stare gravă, intubată, dar o veste bună este că evoluția stării sale de sănătate nu s-a deteriorat, analizele fiind stabile. Botoșăneanca a avut nevoie și în ultimele ore de sânge, iar familia face un nou apel la toți cei care doresc să o ajute să doneze sânge, fata având grupa 01 pozitiv.

Rudele și apropiații se roagă încontinuu pentru viața Monicăi și spun că acum cel mai important este ca aceasta să trăiască, iar mai apoi vinovații să fie trași la răspundere.

“Forurile superioare vor lua măsuri, noi nu putem face nimic. Pentru noi tot ce contează acum este ca Monica să se facă bine și trebuie să ne rugăm la Dumnezeu să o ajute. Pentru ea orice secundă care trece este importantă și trebuie să îi fim cu toții alături", ne-a spus iubitul botoșănencei.

Toți cei din Botoșani care vor să o ajute pe Monica, pot dona sânge începând de luni dimineață, de la ora 07.30, la Centrul de Transfuzii din Botoșani, de pe strada Marchian, trebuind să specifice că donează pentru MONICA CORNELIA NEAMȚU, internată la Spitalul Sf. Spiridion din Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Studenții vor avea reducere de 90% la călătoria cu trenul și în acest an universitar!

astăzi, 14:14

În contextul începerii anului universitar 2024 - 2025, CFR Călători reamintește că studenții în vârstă de până la 30 de ani, înscriși într-o formă de...

Tomberoane incendiate în miez de noapte, o botoșăneancă a fost dusă la Psihiatrie! (Foto)

astăzi, 13:53

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la platforma de colectare a deșeurilor din zona TEX, din municipiul Botoșani, o persoană de sex feminin, folosind o brichetă, a dat foc la deșe...

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani rămâne închis, ce spune primarul Cosmin Andrei!

astăzi, 13:39

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani este, în continuare, închis. Clădirea nu poate fi preluată încă de municipalitate pentru a fi dată în folosință din ca...